Kovács Benedek 200 méter háton, Sós Dániel 200 méteres vegyesúszásban, míg Tekauer Márk 100 méteres pillangóban, valamint a 4 x 100 méteres vegyes váltó tagjaként lett első helyezett Prágában, a Central European Countries Junior Meet versenyen.

Prágában rendezték meg a Közép-európai Országok Junior Találkozója elnevezésű nagyszabású nemzetközi úszóversenyt december 5. és december 7. között. A versenyen 8 nemzet képviseltette magát. A magyar úszók között három érdi is szerepelt. Az úszók a rendszeres felkészítő edzések mellett edzőtáborban is készültek a megmérettetésre. A fiúk elsődleges célja saját idejük javítása volt. Ez többnyire sikerült is nekik, és ez az érmekben is megmutatkozott. Kovács Benedek egy arany és egy ezüstérmet szerzett, Tekauer Márk két arany, és egy ezüstéremnek örülhetett. Soós Dániel 8. helye mellé pedig egy aranyérmet is begyűjtött.

Selmeczi Attila, az Érdi Úszó Sport Kft. vezetőedzője elmondta: ahhoz, hogy nemzetközi szinten is eredményesek legyenek a fiatalok, minimum napi két edzésre van szükség.