Mint korábban beszámoltunk róla, az Érdi Úszó Sport Kft. tervei szerint hat turnusban tartunk úszótábort a Gárdonyi Tanuszodában, melyre továbbra is fogadjuk a jelentkezéseket!

Korábbi beszámolónkban a járványhelyzet miatt csupán feltételes módban tudtuk meghirdetni szokásos nyári táborunkat. A veszélyhelyzet megszűnésével június 22-től viszont már hivatalosan is bejelenthetjük, hogy hétfőn már el is kezdődik az első turnus táboroztatása!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy továbbra is várjuk a táborozók jelentkezését, hiszen néhány turnusban még akadnak szabad helyek, ám azok vészesen fogynak, ezért nem árt, ha minél hamarabb jelzik részvételi szándékukat Fülöp Henriettnél a +36 20 22 15 502-es telefonszámon (amennyiben nem ér el telefonon, kérem SMS üzenetben jelezze szándékát ahol megadja a telefonszámát és visszahívjuk önt).

Annyi viszont már bizonyos, hogy az augusztus 14-ig tartó turnusok közül a július 6-án induló turnus már betelt, így az erre a hétre vonatkozó jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni.

A 2020-as Nyári Úszótábor részleteiről ide kattintva olvashat bővebben!