COVID-19 (elmaradt úszások)
Kedves szülők! Figyelem!
A márciusban bekövetkezett koronavírus miatt elmaradt alkalmak pótlása:

Ez úton értesítelek benneteket, hogy a március 14. szombati naptól elmaradt, de befizetett alkalmakat most van lehetőség pótolni a következő három hétben, azaz július 20. hétfőtől augusztus 7. péntekig, bármelyik hétköznapon – tehát hétfőtől péntekig – a szombati csoportoknak is hétköznap lesz lehetőség a pótlásra!

Minden gyermeknek a Gárdonyi Tanuszodában lesz lehetősége bepótolni az elmaradt alkalmakat (akik hétköznap jártak oktatásra azoknak átlagosan 4-5 alkalom pótlásra van lehetősége, akik pedig a hétvégi csoportokba jártak, azoknak pedig átlagosan 2-3 alkalom úszható le!) természetesen név szerint minden gyermek külön-külön fel van jegyezve nálam, tehát mindenkinek tudom, hogy pontosan hány alkalom maradt el.

Kérlek benneteket, egyeztetés végett hívjatok fel telefonon hétköznap 8 és 16.00 óra között, vagy küldjetek SMS-t, amiben megadjátok a gyermek nevét és én visszaírok, hogy hány alkalmat pótolhat be!

Ez a három hét csak a pótlásokra ad lehetőséget, ezenkívül nem lehet jönni úszás oktatásra! Akik jelentkeztek és az idén voltak már a nyári úszótáborunkban, azoknak ez az összeg már jóvá lett írva. Kérlek benneteket, ők se jöjjenek úszni.

Tehát ismétlem, csak azok a gyerekek jöhetnek úszásoktatásra ebben a három hétben, akiknek elmaradt alkalmai vannak!

Természetesen figyelembe vesszük, hogy nyár van, és mindenki elutazik, esetleg nyaral, ezért ebben a három hétben nem kell betartani senkinek a megszokott napokat, amikor járt úszni, csak az a lényeg, hogy a megszokott órában jöjjön (amikor évközben is járt). A le nem úszott alkalmakat bármelyik nap bepótolhatja bármelyik héten augusztus 7. péntekig! Tehát ha pl. valaki négy egymást követő napon szeretne menni, akkor ez is megoldható, ha minden héten le szeretne menni az is megoldható! Az oktatóink a helyszínen név szerint ki fogják pipálni az ott megjelent gyermeket, és alkalmakat, így ellenőrizni tudjuk a pótlásokat!

Még egyszer szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy bármelyik napon lehet pótolni hétfő és péntek között csak mindenki a megszokott időben jöjjön úszni. Ezalatt azt értem, hogy aki délután 16.00 órakor járt az akkor jöjjön, aki 17.00 órakor járt az természetesen ebben az időben jöjjön, aki pedig a 18.00 órási csoportba járt, azokat a gyermekeket 18.00 órakor várjuk szeretettel az oktatásra!

Akik a szombati csoportokba jártak úszni, azok mindenképpen hívjanak telefonon és bediktálom, hogy hány órási csoportban tudnak pótolni, hétfő és péntek között!

Nagyon fontos, hogy akik az Érd Arénába jártak a Kittihez fitness úszásra, azoknak a gyermekeknek is a Gárdonyi Tanuszodában lesz lehetősége a pótlásra az este 18.00 órai csoportban!

Itt is kiemelném még egyszer, hogy minden gyermek bármelyik nap lejöhet úszni, nem kell tartani a megszokott napokat. Fontos, hogy abban az órában jöjjön úszni amikor eddig is járt!

Aki egyeztetni szeretne, vagy bármilyen kérdése van kérlek benneteket, hívjatok bátran telefonon, és a segítségetekre leszek.

Köszönjük a megértést, várom hívásotokat!
Üdvözlettel: Fülöp Henriett